Friday, November 1, 2013

Juhu - en botaniker i huset!

En gang i mellem bliver man jo positivt overrasket over hvilke 'sidegevinster', der kan komme fra uventet side af. F.eks havde jeg ikke et sekund troet, at Frejs biologistudie ville have som positiv sidegevinst for mig, at han efter en dag 'i marken' kunne komme hjem med en pose fuld af dejlige spisekastanier. Men sådan kan man altså både blive klogere og samtidigt bidrage til aftensmaden. :)
Hvis I ikke har prøvet at spise bagte kastanier før, så skulle I tage og prøve det. De smager dejligt, og det er netop årstiden lige nu (Har man ikke sin egen botaniker til at støve dem op, så kan de købes hos grønthandleren)! Og så er de supernemme at lave. De skal have skåret et lille kryds i den spidse ende, sættes i lidt groft salt (så de ikke vælter) og så bages en halv times tid i ovnen ved 200C. Vi spiser dem med koldt smør og salt, og det er sådan noget hyggemad, der ikke tager tid at lave, men som tager lidt tid at spise. Perfekt til f.eks en fredag aften hvor man måske har lidt bedre tid!

God fredag til Jer derude! :) 

1 comment:

  1. Och nu blev jag väldigt sugen på kastanjer... Får åka inom affären på vägen hem och se efter om det finns några...

    ReplyDelete