Monday, March 4, 2013

Giraf, giraf, giraf, giraf, giraf, giraf, giraf.......

Det første ærme er ved at være færdigt. Måske. Måske'et fordi jeg synes det er blevet et ret smalt ærme. Sådan er det jo, når der ikke er et mønster, men jeg bare strikker sådan lidt på lykke og fromme og forøger at 'designe on the go'.


Jeg er så røget ind i det 'problem' at JEG synes ærmet er for smalt, men at LIV - der jo skal have sweateren - ikke har været hjemme til at kunne prøve ærmet i snart en uge, samtidigt med at hun stædigt holder fast på at ærmet er fint som det er, når jeg snakker i telefon med hende (hvad hun ikke kan få sig selv til at sige, når hun 1) ikke gider hjem til mor for at prøve ærmer og 2) gerne vil ha' at mor fortsætter med at strikke på den sweater, som hun har længtes efter længe nu). 
Så hvad gør jeg så? Jeg kunne selvfølgelig sidde klar med ærmet, når frøkenen en sjælden gang kommer hjem fra byen en sen nattetime, men det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til. Jeg har også overvejet at vække hende en morgen, inden jeg skal på arbejde, men jeg kan ikke helt overskue konsekvenserne for mit liv og helbred ved at våge mig ind på teenagerværelset, så den ide er også droppet lige nu. Endelig kunne jeg selvfølgelig køre forbi 'ham-som-hun-ikke-er-kæreste-med' og høre om hun kunne lokkes til at afprøve ærmet, men tanken gør mig lidt træt. Der må også være grænser for serviceniveauet.  


Så hvad gør jeg nu, mens jeg venter på at frøkenen kommer hjem og prøver ærmet? Håber på det passer alligevel og strikker ærme nr to og risikerer at skulle trævle to ærmer op i stedet for et? Dropper 'monogami-strikken' og finder et andet strikketøj frem til giraf-pauserne- eller skulle jeg i virkeligheden kaste mig over håndtenen igen? Jeg kunne jo starte med at se hvad jeg har liggende af fibre i skabet....

   

6 comments:

 1. :-D sikke et skønt indlæg (ja ja, ikke så sjov for dig, men meget sjov at læse).

  KH
  tina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Tina. :) Jeg tror det kræver en del humor at 'overleve' teenagebørn...

   Delete
 2. Griner, sikke en kamp for at få giraf trøjen færdig, har hun ikke en sweater du kan lægge ærmet på, og så tjekke om det passer?, for du har vist ret i at det er smalt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har sammenlignet med hendes andre sweatre, og det ER smalt. Så lige nu gider jeg ikke strikke ærme nr to, men venter på at hun på et tidspunkt får afprøvet om det er ok. Så må jeg finde på noget andet at kaste mig over i mellemtiden.... Det klarer jeg nok også. :)

   Delete
 3. Det ser ellers ud til at blive en flot trøje. Jeg tror det er en god ide at finde et ekstra strikke projekt ind til hun får tid til at prøve. Men jeg kender det godt jeg har pt 2 teenagepiger de er ikke altid nemme at "danse" med ;0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, teenagere har godt nok deres helt egen 'logik', som ikke altid er helt nem at følge. Gad vide om vi også var sådan en gang?? ;)

   Delete