Friday, March 29, 2013

Santa Fe Christmas Sokker

De sidste to uger - eller mere - har jeg haft rigtig travlt på mit arbejde. En masse forsøg skal skrives sammen til et større dokument, og det skal være færdigt inden et møde i april. I dag er jeg så blevet færdig med min del af dokumentet, og kan nu sidde i sofaen og slappe af og nyde at have ferie, mens jeg tænker over, hvad jeg egentlig har lavet de sidste to-tre uger - altså ud over at arbejde....

Jeg kan konstatere, at det ikke er giraffen, der er blevet arbejdet på! Så den der deadline jeg gav mig selv med at den skulle være færdig her i marts måned, den kan jeg vist godt glemme. Øv!

Til gengæld er jeg blevet et par 'Santa Fe Christmas' sokker rigere. For cirka to uger siden skulle jeg afsted til et flerdages seminar med arbejdet, og jeg kunne se frem til et par dage fyldt med præsentationer om visioner og planer og 'bløde teambuildings-aktiviteter'  - dage fyldt med 'sidde stille og lytte til en masse snak' og jeg skulle have noget strik med, der kunne holde mig vågen, men ikke ville stjæle opmærksomheden (så derfor skulle det ikke være girafstrik!) Så jeg fandt strømpepindene frem og tog det første det bedste nøgle strømpegarn fra 'garnlageret'. Jeg har ingen anelse om hvordan jeg har fået det garn - det er rødt-orange-pink tilsat lidt grønt, så det er ikke lige de farver, som jeg normalt køber garn i, men det kom med - og er nu blevet til de flotteste røde strømper med grønne striber.... Det er godt en gang i mellem at strikke noget i farver, som man ikke selv ville have valgt (= at blive tvunget til at opdage at verden faktisk består af andet end grønt og blåt for mit vedkommende!)...Navnet 'Santa Fe Christmas' sokker kommer fra, at man i Santa Fe altid bliver spurgt om man vil have rød eller grøn chili i maden - og når man ikke kan bestemme sig (som jeg jo godt kan have svært ved), så kan man bede om at få 'christmas' i stedet - dvs både rød og grøn chili. Da jeg så strømperne begynde at tage form og der kom grønne striber i alt det røde, så mindede farvekombinationen af rød og grøn mig om alt den dejlige mad, jeg fik i Santa Fe. Så derfor er mine nye rød-grønne sokker opkaldt efter min yndlingschili kombination!

Og nu er jeg klar til at holde påskeferie. Forude ligger en hel uge med tid til hygge og strik! Og så tror jeg at der skal gøres noget ved den giraf sweater!

God påske fra Ib (der synes det var vældig sjovt - og også lidt farligt - at jeg forsøgte at fotografere mine egne fødder!) og mig!


2 comments:

  1. Skønne farver og sokker kan man aldrig få for mange af! God ferie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak - jeg er også vild med farverne! Og det er nemlig altid rart med uldne sokker! :)

      Delete