Wednesday, May 8, 2013

Billeder fra min zoologiske have

Det er første gang i år, at vi har gennemset alle tre bistader fra ende til anden. Det var en rigtig fin aften med solsortesang, katte-der-holdt-øje (Er det kun mine katte der er enormt nysgerrige eller er det et generelt kattefænomen?), duften af voks og honning, travle bier - og til sidst en øl på terrassen. Super god og stille måde at afslutte arbejdsdagen, der ellers var fyldt med flyttekasser og rod og kaos.


Det dufter dejligt, når man åbner ned til stadet. En blanding af voks og honning. Uhm...


Vi leder efter dronningerne denne aften. Det er på tide at få sat et dronningegitter på, så vi kan få adskilt honning og bi-yngel.


Og her er en af dronningerne. Det er 'Hedvig'. Hun er i den venstre side af billedet - lidt under midten. Man kan kende hende på, at hun har en gul plet på ryggen og har en større bagkrop end de almindelige bier. Hun er den af vore dronninger, der er mest aktiv.

Mens vi arbejder i haven, bliver der holdt øje med os. Meget. Kattene følger med i alt der sker. Herman fra platformen i æbletræet. Derfra kan man også se fuglefoderbrædtet - så det er en yndlingsplads.


Alice (også kendt som 'fiberkatten') følger bare efter os rundt i haven. Hele tiden. Og så sidder hun et par meter væk og lader som om at hun slet ikke kigger...


Ib er helt modsat. Her er jeg ikke i tvivl om at der bliver kigget...


...men kun i cirka ti splitsekunder, og så er hun afsted igen...


...altid på jagt efter sin egen hale, et blad i vinden eller en af de fede duer, som vi har så mange af...

No comments:

Post a Comment