Saturday, May 18, 2013

Ib og kær'sten

Ib er blevet en ung smuk damekat på ti måneder. Hun har stadig lidt teenagertendenser - noget med periodevis at lave 'amok-løb' rundt i huset eller haven jagtende en usynlig kat/mus/hvad-det-nu-er-hun-tror-hun-jager, afløst af at sove i timevis på en lun plet. Nå ja, og så bruges der megen tid på skønhedspleje. Rigtig megen tid!


Så hun ligner med andre ord husets andre pigeteenagere en hel del...

Hun kan rigtig godt li' ligge oppe på ungernes platform i det gamle æbletræ. Der kan hun holde øje med både fuglefoderbrædtet og alt det andet der sker i haven.Hun har også fået sig en kær'ste. En fin lille hankat, der kommer snigende på besøg flere gange om dagen i et forsøg på ar charmere sig ind hos hende. Han er lidt 'genert' overfor os mennesker, men det lykkedes mig at få et foto af ham forleden.

Vi går nu og spekulerer på hvornår der mon kan komme nogle killinger. Eller 'Ib-linger' som de bliver kaldt her i huset. Alle vores andre katte har været/er 'dyreværnskatte', og har derfor været neutraliserede, så det er første gang at vi har muligheden for en familieforøgelse - og vi er spændte og glæder os. De kan jo kun blive søde. :)

No comments:

Post a Comment