Sunday, May 19, 2013

Er der ugler i mosen? Eller er det på skoene?

Jeg har et lille hyggeprojekt planlagt i dag. 

 Det involverer broderigarn....

 Pailletter....

Et par maosko i størrelse 26 - sådan nogen, der vil passe en fire-årig pige, der går i børnehave og skal bruge indesko...
Jeg har tegnet lidt forskellige motiver og har besluttet mig for dette her....


Jeg har hørt, at den unge fire-årige er en ret normal fire-årig pige. Dvs noget med at være vild med rød og hvid og pink. Så mon ikke denne farvekombination vil være et hit? Det bliver måske ikke den mest naturtro ugle, men jeg tror den bliver fin...

God søndag til Jer! Nu skal jeg have fundet broderinålene frem....


4 comments:

 1. Spændende projekt du har gang i, det glæder jeg mig til at se når det er færdigt! Jeg tror helt sikkert hun bliver vild med det.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! :) Det blev desværre slet slet ikke som planlagt... De var simpelthen for smalle 'i foden' til at jeg kunne brodere på dem. Men så fandt jeg på noget andet. Knapt så prinsesse-agtigt, men sjovt på en anden måde. Det skal lige gøres færdigt, så kommer der en 'del to' på bloggen... Og så må jeg i gang med nogle maosko til mig selv (eller en af teenagerne), så jeg kan få afprøvet ugle-ideen på en sko, der er stor nok!

   Delete
 2. Fedt projekt! Og jeg er også helt vild med dit evigheds-tæppe-projekt. Får helt lyst til selv at lave sådan et, hvor man stikker hånden ned i kurven og får en ny farve på, som passer til dagens humør.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Projektet 'mislykkedes' desværre. Sådan en størrelse 26 er for lille til at jeg kunne få hånden ned og brodere i spidsen af foden (det havde jeg ikke lige tænkt på - suk). Så nu har jeg fundet på noget andet, meget lidt prinsesse-agtigt, men hvorfor skal piger også altid være prinsesser? :) Det skal lige have den sidste finish - så kommer der billeder.

   Evighedstæppet er bare skønt! Også når man lukker øjnene og tager en tilfældig farve! :)

   Delete