Sunday, September 15, 2013

12 uger med iblingerne

Om en time kommer Charlotte og Michael og henter Iblingerne. Tænk, at de er blevet så store, at de nu er klar til at flytte hjemmefra! Jeg synes jo ikke det er mere end et lille øjeblik siden at de blev født.... 

Kun ganske få timer gamle ligger de her på det gamle vattæppe i en papkasse (der kunne give mor Ib lidt fornemmelse af sikkerhed og afskærmning).
Bittesmå var de....
Men allerede på andendagen så vi noget, der skulle vise sig at være karakteristisk for dem: Halfdan er ved af møffe sig ud på eventyr, mens Vincent er lidt 'bagud'. Sådan viste de sig at være. Halfdan er meget nysgerrig og social og meget mindre forsigtig end Vincent.
Det har været helt fantastisk at følge de to dejlige killinger fra de var nogle små lodne uldtotte, der mest sov - og så til nu, hvor de i den grad tumler rundt, slås og leger med hinanden, og selv vrisne tante Alice har den sidste uges tid måtte overgive sig og er begyndt at lege med.

De er blevet to meget fine katte. Halfdan som er så kælen og ligetil - og Vincent som er lidt mere forsigtig, men som lidt efter lidt er blevet en rigtig skøn og charmerende ung herre. Det bliver rigtig sjovt at følge dem fremover, når de indtager Charlotte og Michaels hjem. For mon ikke der kommer lidt billeder af dem på Charlottes blog

No comments:

Post a Comment