Sunday, September 22, 2013

Livs hue med bladmønster

I weekenden fejrede vi Livs fødselsdag, og i den anledning fik jeg hende til at teste den hue, der skal i en pakkekalender senere på året. Det er jo altid rart med en test af størrelsen, inden man forærer noget væk! :)

Huen er strikket i det garn, som jeg farvede med valnød, og der går cirka 1½ nøgle til en hue i 'størrelse voksen'. Dette garn er farvet i et 'brugt' valnødde-farvebad - dvs jeg har allerede farvet i det en gang, så nu er der ikke så meget farvestof tilbage, og farven på garnet er derfor blødere/lysere end det der kom ud af første farvning. Det er en lækker karamelfarvet brun, der er kommet ud af det. Lige til at blive lækkersulten af! 
Jeg har selv designet mønsteret ud fra et simpelt bladmønster og en anelse matematik. Det blev rigtig godt i det kraftige garn.Og Alice, den søde Fiberkat, skal selvfølgelig også være med, når der fotograferes. Hun er blevet sød, social og nysgerrig igen, nu hvor Iblingerne er flyttet over til Charlotte. Det kan godt være Ib og jeg savnede killingerne de første dage, men 'vrisne tante Alice' har nærmest danset på bordet i jubel over at de er væk!

(Jeg sidder her og spekulerer på om jeg skal lægge opskriften ud på bloggen... Hvis der er nogen, der er interesseret i en opskrift, så skal den nok komme!)

2 comments:

  1. Den er bare rigtig god huen... Iblingerne er faldet godt til... De er så sjove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, de er rigtig sjove! Og her er godt nok blevet meget stille nu hvor de er væk. Men jeg tror både Alice og Herman synes det er rart her er roligt igen.... :)

      Delete