Thursday, June 20, 2013

Iblingerne - dag 2

Ib og killingerne ser ud til at trives rigtig godt. Ib ligger og spinder det meste af tiden. Hun er begyndt at spise, og når ungerne sover, så lister hun sig også lidt ud, men aldrig længere væk end at hun er retur, når de vågner og kalder på hende.

De to killinger er meget forskellige at se på. Den rødstribede er klart den største. Den er ret aktiv og møver rundt inde i papkassen og ind imellem falder den 'ud'. Så er det jo godt at have en mor, der kan hente en.

Den gråstribede er mindre, og mere stille. Den har den fineste hvide halespids, der står lige ret op i luften, som en lille antenne, når den sutter hos Ib. Den har også hvide poter og hvidt bryst. Det ligner egentlig lidt at den er i kjole og hvidt. Den er sjældent ret langt væk fra Ib (og er derfor meget svær at tage billeder af), og det første døgn har den egentlig spist og spist og spist. Den har også lidt, der skal indhentes, før den er ligeså stor som den røde. Mon ikke den bliver lige så aktiv, som den rødstribede killing er, når den er blevet lidt større?Det er rigtig hyggeligt at have kattekillinger i huset. Der er allerede nu mange timers underholdning i at have dem, og det bliver garanteret endnu sjovere, når de får øjne og begynder at komme udenfor kassen (altså udenfor med vilje, og ikke fordi man falder ud).
2 comments:

  1. De er bare så fine, vi glæder os til september :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det er jeg glad for at I gør! Og jeg er glad for at de kommer et godt sted hen!

      Delete