Thursday, May 31, 2012

Pause strik

Jeg har alt for travlt disse uger. De er fyldte med møder på arbejdet, deadlines der hele tiden er for tæt på, haven der gror til, drivhuset der skal bygges og alle de andre ting, som jeg burde eller bare gerne vil. Så der er ikke megen tid til at lege eller være kreativ.


Men en lillebitte smule strik bliver det til. I pauserne! Jeg er igang med et gratitude-sjal, og det er et fint lille mønster, der er nemt at huske og stadig dejligt afvekslende at strikke. Garnet er dejligt blødt og lækkert at arbejde med, så alt i alt er det et perfekt lille pause projekt. Det skrider godt nok ikke så hurtigt frem som jeg gerne ville, men nogen gange må jeg vel bare acceptere, at jeg også er nødt til at passe mit arbejde. Og min have. Og alt det andet. Og så glæde mig over den smule jeg når... det er måske også ok?

PS. Farverne på dette billede er da helt vildt mærkelige. Garnet er grønt. Sådan rigtig pænt grønt. Ikke denne her underlign visne fesne mystiske mellemting mellem blå og grøn....

2 comments:

 1. Super lækker kant der kommer på det sjal, hedder det bare Graditude?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er Lisa, der har designet - og ja, sjalet hedder gratitude. Mønsteret kan du købe her: http://visalisa.blogspot.dk/
   - eller på ravelry.
   Det er simpelthen dejlig strik fordi det er varieret nok til at være sjovt - og jeg kan lige nå et blad (= en rapport) mens jeg spiser morgenmad. :)

   Delete