Tuesday, May 29, 2012

Trang til trøst og kage

Jeg har været til sundhedscheck i dag på mit arbejde. Der ventede ikke nogen overraskelser. Jeg vidste egentlig godt det hele. At jeg har taget på. At min kondition er væsentligt dårligere end den har været. At mit total kolesteroltal er for højt. Så ikke noget nyt, men kun gamle nyheder. Men på forunderligvis er jeg normalt i stand til at glemme - eller fortrænge - hvad jeg godt ved - men når man så får det præsenteret af en hvidkitlet autoritet, så bliver det lidt svært at glemme. Så dagens 'nyheder' har sat sig lidt spor. Sådan i form af en voldsom trang til trøst og kage - og nogle nye intentioner om at begynde at motionere regelmæssigt igen.

Men nu er der høstet ½ kg rabarber fra rabarberskoven. De blev skåret i små stykker og blandet med korn fra 1 vaniliestang, ½ dl hakkede mandler og 1 dl rørsukker.



Så rev jeg 250 g marcipan henover og bagte kagen ved 170 C i 20 minutter

Serveret med kold flødeskum kan man faktisk godt for en kort stund glemme de der kedelige ting med konditionen og kolesteroltallet....



Men imorgen! Imorgen vil jeg spise sundt. Og overveje det der med motionen...


3 comments:

  1. ÅH jeg vil ikke tjekkes. Med alt dit cykling, så må det være helt galt med mig.
    Håber du var tilfreds med rabarber kreationen.
    Knus Kirsten

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg cykler jo ALDRIG stærkt, så mon ikke det er derfor min kondi ikke er i top? Kagen var god, så nu er jeg i bedre humør, og i morgen vil jeg overveje om jeg skal cykle bare en lillebitte smule stærkt på arbejde... :)

      Delete
  2. Så det blir kanske något syndare mat när jag kommer?
    Behöver precis samma som du.
    Du är inspirationen idag. Ska snart springa igen.
    Kram på din dig!

    ReplyDelete