Saturday, July 20, 2013

Så er der serveret....

Iblingerne er nu lidt mere end fire uger gamle, og Ib er blevet meget tynd den sidste uge eller to, selv om hun bliver fodret med alskens gode sager som f.eks fisk, fløde, rejer og tun ved siden af den normale kattemad. Og også selvom der bestemt ikke er begrænsninger på hvor meget hun må få. 
Så af hensyn til hende tænkte vi, at det er ved at være på tide at iblingerne får anden mad tilbudt end det Ib kan levere. I dag blev der derfor sat en skål killingefoder blødt op i vand og en vandskål ned i kravlegården til dem. Det syntes Ib var meget dejligt! Og Vincent sidder og kigger nysgerrigt på hvad det er hun laver.

Han skulle også lige dyppe en pote ned på tallerkenen, og fik så travlt med at slikke den ren igen.
Men 'lille-store' Halfdan synes det er for fremmedartet og farligt og gemmer sig i sikkerhed mellem Frigg's ben. Det bliver spændende at se hvor længe han er om at tage mod til sig til at smage på noget af den nye mad. Det bliver også spændende at se hvad han - og Vincent - siger til at komme ud af kravlegården, for om ganske få dage, når det værste byggestøv er blevet fjernet, så bliver killingekravlegården fjernet, og så er der fri leg i hele huset og i haven. Det glæder jeg mig til at opleve! 

2 comments:

  1. Replies
    1. Måske har du nævnt det en enkelt gang? :)
      I må komme og besøge os og Iblingerne. Har I tid inden for den næste uge?

      Delete