Wednesday, August 28, 2013

Hurra hurra - Iblingerne's 10 ugers fødselsdag!

Tænk - i dag er iblingerne 10 uger! Det skal fejres med lidt ekstra god killingeforkælelse (=torskerogn!) og lidt billeder.... Jeg forstår slet ikke, at de er blevet så store allerede. Og helt ærligt! Så hader jeg tanken om, at de skal flytte hjemmefra om to uger, for jeg kommer til at savne dem! Helt vildt!
De er nu rundt i hele huset og haven helt, som de selv har lyst til. Ib passer stadig rigtig godt på dem. Og nogen gange er hun også med i deres lege, og så går den vilde jagt rundt og rundt. Det er ret hyggeligt at se på. Nogen gange ligger de stadig alle tre i en 'bunke' i et hjørne eller en vindueskarm. Det er også hyggeligt at se på. Og fint.

Her bliver tomt, når de er væk. Fordi det er så hyggeligt at have dem her og følge med i at de bliver større og større og kan mere og mere. Og bliver frækkere og frækkere....

Det sidste de to banditter har fundet på foregår ude i mit staudebed. Der bliver leget 'gemme' og 'fange' i alle varianter. Der bliver sneget og hoppet og løbet stærkt og rullet rundt...  Og væltet en masse blomster! Der er nærmest anlagt et mindre stisystem derude i beddet nu...

Og jo - der er faktisk iblinger på det sidste billede også. Begge to. Hvis man altså kan finde dem mellem alle blomsterne.... :)

1 comment: