Thursday, August 1, 2013

Legetøj til iblingerne

Ib har på mange måder vist sig at være en eksemplarisk kattemor. Nu er hun begyndt at hente 'legetøj' ind til iblingerne, og så ligger hun og 'kurrer' af dem for at få dem til at lege med det. Nogen gange viser hun dem også lige hvordan man skal gøre, for så at lægge sig ned og kigge insisterende på de ignorante (men søde) killinger, der oftest ikke aner hvad hun har gang i.

Det hjælper lidt på lysten til at lege med legetøjet, når Frigg tager fjeren og 'lokker' med den. Så kan der komme vældig gang i de små!


Ib nøjes ikke med at bringe dem fjer. Hun er også blevet ekspert i at fange sommerfugle, som forsigtigt bæres i munden, mens de stadig flabrer. Så sættes de fri oppe på Friggs værelse, hvor iblingerne stadig har base. Der gentager seancen sig. Ib ligger og 'kurrer', mens iblingerne nogen gange ignorerer hende, og andre gange forsøger at fange sommerfuglen. Det er min søde vegetardatter mindre vild med. Og jeg kan forudse hvilket drama, der kommer, når Ib går til lektion tre og fire og bringer dem mus og fugle... 

2 comments:

  1. Rigtig sød katte familie I har :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, de er så søde med den alder de har lige nu. Der sker hele tiden noget nyt. <3

      Delete