Tuesday, April 24, 2012

Ventetid

Dagen starter med et tandlægebesøg. Lige om lidt. Bare sådan et ganske almindeligt og udramatisk rutineeftersyn, hvor jeg sandsynligvis får en tandrensning og formaninger om at bruge tandtråd. Håber jeg. Bliver nok aldrig helt glad for at skulle til tandlæge og kan ikke li' ventetiden, hvor jeg bare går rundt og er lidt jumpy og nervøs.

Så for at få tankerne afledt, mens jeg venter på at skulle afsted, så er jeg gået i gang med at kigge og mærke på garn fra lageret. Jeg leder efter et garn, der skal bruges til et nyt lille projekt, som jeg har tænkt mig at gå i gang med, når jeg engang har fundet det helt rigtige garn. Det drejer sig om et lille fint sjal lavet af Lisa. Sjalet hedder Gratitude, og har det fineste lille bladmønster i kanten, og så en glatstrikket bund. På grund af den fine bladranke, har jeg ledt efter et grønt garn, og jeg har nu fundet et nøgle håndfarvet garn fra Mia, som jeg tror vil være rigtig fint. Og sjalets glatstrikkede bund vil - tror jeg - fremhæve alle de fine fine forskellige grønne nuancer, der er i garnet.

Jeg tror det bliver rigtig fint, og jeg glæder mig til at skulle i gang med det.....3 comments:

  1. Can't wait to see the results!

    ReplyDelete
  2. SKØN FARVE, den passer da lige til en strikke dag i vandkanten hos mig ;-)

    ReplyDelete
  3. Jeg kan nok ikke vente med at strikke den til du er flyttet, Charlotte.... Det er for lækkert garn og for sjovt et mønster, til at det kan få lov til at ligge så længe! :)

    ReplyDelete